Home Page www.supracharged.com
This forum is for information on Supra Swaps
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

please help with 7mge

 
Post new topic   Reply to topic    www.supracharged.com Forum Index -> General Swap chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
booger1Offline
Joined: 30 Sep 2008
Total posts: 4
Gender: Unknown
PostPosted: Tue Sep 30, 2008 2:57 pm    Post subject: please help with 7mge Reply with quote

93 pickup 22re with 86.5 supra 7mge. got power to starter and fuel pump but no spark . there was supposed to be a black/blue wire for starter signal? mine doesn't have one. is that why it wont start? I even ran some ground wires from the ignitor to the intake and to fenderwell to make sure had good ground. please help

ok, heres what I got
b1 Ih1
Lg black/blue black/white
Lg black/orange black/red
sm black/red white/red

M1 Ih1
pink green/blue

m1 Ih2
grey/green blue?
yellow/green yellow/green
yellow/black yellow/black

then I got the green wire from b1 to the green on AFM
small black/orange wire tied to larger black/orange wire
then the black/yellow by the ignitor connected to the battery with 7.5 fuse
Back to top
View user's profile 
booger1Offline
Joined: 30 Sep 2008
Total posts: 4
Gender: Unknown
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 12:31 am    Post subject: Reply with quote

i changed the distributor and still no luck. when the key is on I got power to the large black/orange wire and the smaller one tied onto it. i also got power to the small black/red, but no power to the black/blue but i guess that only gets power when the truck is being started? I got no spark to the spark plugs and all the engine does is turn over. I also got power to the fused wire from the battery and to the fuse box in the engine compartment.
Back to top
View user's profile 
booger1Offline
Joined: 30 Sep 2008
Total posts: 4
Gender: Unknown
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 12:34 am    Post subject: Reply with quote

also this motor came out of a 86.5 supra that ran before i pulled it. all i did to it was change the head gasket.
Back to top
View user's profile 
SuperRunnerOffline
Site Admin
Joined: 21 May 2004
Total posts: 942
Location: Orem, Utah
Age: 41
Gender: Male
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

make sure you have power to the 4 most outer pins and the larges connector on the ECU.
_________________
Supra Swapper and Owner of this site
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
booger1Offline
Joined: 30 Sep 2008
Total posts: 4
Gender: Unknown
PostPosted: Tue Dec 09, 2008 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

this is what i had power going to on the biggest plug on ecu when the key is on


small black/orange
small black/yellow
small grey/green

at the engine harness connector i have power to the large and small black/orange wire, the and got power to small black/red to white/red
no power to black/blue

these are the wires cut on the largest ecu plug
blue/red
red/yellow
purple
red/white

is this right?
Back to top
View user's profile 
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.supracharged.com Forum Index -> General Swap chat All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group